Corona nieuws

Laatste update: 26 april 2021

Onze dierenwinkel in Stolwijk is geopend voor aanschaf van dieren of producten. U mag langskomen zonder afspraak en u bent welkom binnen onze openingstijden: ​
Ma-vr: 10.00 - 17.30 uur
Do: 10.00 – 21.00 uur
Za: 8.00 - 17.00 uur

Maatregelen
We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u veilig dieren en dierbenodigdheden kunt blijven kopen. Hierbij hanteren we de volgende maatregelen:

  • Eenrichtingsverkeer: Volg de looproutes zoals aangegeven. Als u geholpen wilt worden, mag u in de wachtruimte plaatsnemen, één van onze medewerkers haalt u hier op en helpt u verder. Let op: op zaterdag is zelf rondkijken niet mogelijk vanwege de 1,5 meter afstand. Wij lopen dan met u mee langs de dieren.
  • Mondkapje: In onze winkel is het dragen van een mondkapje verplicht en ook op het terrein buiten wordt dit gewaardeerd.
  • Gerichte aanschaf: Wij zijn blij dat we u mogen blijven helpen met aankoop van dieren, maar maak er geen gezinsuitje van! In deze corona-tijd mag u alleen langskomen voor doelgerichte aanschaf van dieren of producten.
  • Uiteraard geldt: kom niet als u klachten heeft, kom zoveel mogelijk alleen en houd veilige afstand. 

Vermijd drukte
Op zaterdag is vaak druk en kan de wachttijd oplopen. Daarom willen we adviseren om te komen op doorgaans rustige tijden: doordeweeks van 10.00 – 12.00 uur of op donderdagavond 19.00 – 21.00 uur (koopavond). Wij hopen op uw begrip en rekenen erop dat u zich aan de maatregelen houdt voor uw én onze veiligheid. 

Vragen?
Als u vragen heeft, helpen wij u graag. Neem in dit geval contact met ons op door een e-mail naar info@dierenhandelhoogendoorn.nl of bel 0182-342859. Vooral op zaterdag kan het zijn dat we vanwege drukte telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Stuur in dit geval even een e-mail, deze proberen we binnen 48 uur te beantwoorden. 

Maak kennis met uw nieuwe huisdier

Keuze uit circa 2500 dieren. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over: