Russische dwerghamster

SKU
103078
Op voorraad

Phodopus sungorus

€ 0,00 € 0,00

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Russische dwerghamsters zijn avontuurlijke dieren. Huisvest uw hamster binnenshuis, in een traliekooi met dichte bodem op een laag goede, zachte bodembedekking. Let er op dat uw hamster niet kan ontsnappen, ze kunnen door de kleinste gaatjes kruipen en hebben het talent om door verschillende materialen te knagen.

Een (Russische) hamster is dol op speeltjes en om hem tam te maken is het belangrijk dat u hem regelmatig oppakt. Spelen en oppakken kunt u het beste 's avonds doen omdat het een nachtdiertje is en overdag graag slaapt. Let wel op dat de (Russiche) hamster goed wakker is, pak hem nooit op als hij slaapt of niet goed wakker is, ze kunnen dan van schrik bijten, hoewel ze vrijwel nooit zomaar bijten. Oppakken doet u met open hand en u schept hem als het ware op de hand.

Een Russische hamster is een omnivoor (alleseter) die voedsel hamstert en graag knaagt. De beste voedertijd is 's avonds als hij wakker begint te worden. Een hamster eet niet, zoals veel mensen denken, alleen zaden etc., maar ook insecten om zijn dieet aan te vullen met dierlijke eiwitten. Af en toe een mugje, spinnetje of wormpje gaat er dus best in!

We hebben (bijna) altijd diverse Russische dwerghamstertjes! Moet u er echter speciaal (van ver) voor komen? Neem dan van te voren even contact op, of we ze hebben zitten.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan