Op voorraad

Heeft u interesse in een diamantduif om uw volière uit te breiden? Deze prachtige siervogel is verkrijgbaar bij Dierenhandel Hoogendoorn. Met veel liefde worden deze vogeltjes bij ons verzorgd zodat ze gezond en sterk zijn als ze met u mee naar huis gaan. Bezoek onze dierenhandel in Stolwijk en kom de diamantduif met eigen ogen bekijken!

Houd uw diamantduif gezond met de juiste voeding

Wanneer u een diamantduif aanschaft, wilt u er zeker van zijn dat u het dier de juiste voeding geeft. Wij hebben een divers aanbod vogelvoer en elke vogelsoort heeft andere behoeftes. Onze medewerkers zijn experts op dit gebied en zij adviseren u graag. Zo weet u zeker dat uw diamantduif gezond blijft.

Laat een volière op maat maken

Bent u op zoek naar een nieuwe volière, misschien omdat uw oude aan vervanging toe is? Wij hebben een gevarieerd aanbod en zijn zelfs gespecialiseerd in het op maat maken van dierenverblijven. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat uw diamantduif een fijn plekje krijgt.

Neem een kijkje in onze dierenspeciaalzaak

Als u de diamantduif wilt komen bewonderen, nodigen wij u graag uit in onze dierentuin van 2 hectare. Deze is gevestigd aan de Benedenkerkseweg 107 in Stolwijk. Heeft u eerst nog vragen voordat u ons wilt bezoeken? Bel ons dan op 0182-342859.

€ 0,00 € 0,00

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Verspreiding: Australië
Grootte: 18 – 19 cm
Geslachts- onderscheid: De oogring is bij de mannetjes feller van kleur dan bij de vrouwtjes.
Sociale eigenschappen: Diamantduifjes zijn erg verdraagzaam tegen andere volièrebewoners. Mannetjes kunnen fel zijn tegen elkaar, huisvest daarom alleen meerdere paartjes in een grote volière.
Behuizing / temperatuur: In een binnen- of buitenvolière met nachthok. Ook een (broed)kooi voldoet aan de eisen.
Voedsel: Tropisch zaad en grit, aangevuld met kleine beetjes trosgierst, groenvoer en eivoer.
Omschrijving: Deze leuke duifjes zijn vrij rustig. Het zijn echte zonaanbidders. Diamantduifjes gaan graag op de bodem van de volière op zoek naar voedsel. Een leuk, klein duifje, ideaal voor in een gemengde volière!

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan