Op voorraad

Acanthus Flammea Cabaret

€ 0,00 € 0,00

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Verspreiding: De barmsijs komt voor in grote delen van Europa
Grootte: Ongeveer 11,5 tot 14,5 centimeter.
Geslachtsonderscheid: Er is duidelijk verschil tussen man en pop. De man heeft namelijk een rode borst, keel, wangen en stuit. Ook is de tekening van de man in het geheel wat intensiever van kleur dan die van het popje.
Sociale eigenschappen: Barmsijsen zijn zeer verdraagzame vogels en daardoor zeer geschikt voor de gezelschapvolière. Ze kunnen prima worden gehouden met andere Europese cultuurvogels.
Behuizing / temperatuur: Barmsijzen kunnen in een volière met een vorst- en tochtvrij nachtverblijf overwinteren. Indien de volière op een beschutte plaats staat en dicht begroeid is, is een vorstvrij nachthok niet eens noodzakelijk.
Voedsel: Wildzangzaad, onkruidzaden, graszaden, paardebloemknoppen, knoppen van vruchtbomen, bessen, groenvoe, universeelvoer. Ook maagkiezel en grit moet vrij ter beschrikking staan. Indien er jongen zijn zal de voeding moeten worden aangepast., er is dan behoefte aan allerlei insecten (bladluis, spinnetjes, fruitvliegjes, buffalowormpjes) en hun larven.
Omschrijving: Barmsijsen zijn makkelijke vogels die makkelijk te houden zijn met andere vogels.
Mutaties: Bij de barmsijs zijn al verschillende kleurmutaties ontstaan, zoals bruin, agaat, pastel en isabel. Al deze kleuren vererven geslachtsgebonden.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan