Op voorraad

Anas platyrhynchos domesticus

€ 0,00 € 0,00

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

De bekendste eigenschappen van de Hollandse Kwaker zijn: klein, tam en luidruchtig. Kwakers, ook wel bekend als dwergeend, zijn fijne gezelschapsdieren, omdat ze zich zo makkelijk aanpassen en geen angst kennen voor mensen. Ze moeten wel kunnen beschikken over voldoende water, bij voorkeur in een niet al te diepe, kleine vijver waar ze eenvoudig in en uit kunnen. 

De volwassen kwaker voedt zich met steentjes en zaadjes op de grond, gras en ander groenvoer (onder meer sla en vogelmuur), muggenlarven, vliegen en andere insecten, regenwormen, kleine slakken, eendenkroos en natuurlijk eendenvoer, hoewel dat wel moet zijn aangepast aan het kleine snaveltje. Gemengd graan is hiervoor geschikt. Kwakers kunnen wel tien tot vijftien jaar oud worden.

Meer weten?
Wilt u meer weten over dit eendenras? Onze vriendelijke medewerkers vertellen u er graag alles over als u onze dierenspeciaalzaak in Stolwijk bezoekt. Als u ons direct wilt spreken, zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Wij staan u te woord via 0182-342859.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan