Indische loopeend kuikens

SKU
157480
Op voorraad

Rustige, slanke en intelligente eendjes!

€ 0,00 € 0,00

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Wilt u een ideale huis, tuin en keuken eend, die ook leuk is voor de kinderen en wilt u deze het liefst zelf opvoeden?

Ieder voorjaar (vaak vanaf april) hebben wij kuikens van verschillende eendenrassen. Vindt u het leuk om uw eenden van jongs af aan op te voeden, dit uw kans! Natuurlijk komt er een iets andere verzorging bij kijken, wij zullen u daar alle advies over geven als u hiervoor langskomt. Alle benodigdheden om de kuikens gezond groot te brengen zijn bij ons verkrijgbaar. 


Over de Indische Loopeend

De Indische loopeend, ook wel flesseneend, is een bepaald ras dat van de wilde eend afstamt. Oorspronkelijk komt de Indische loopeend uit Indonesië en is daar gedomesticeerd. Deze eenden hebben ook voldoende zwemwater nodig naast een weide om te grazen. Het zijn sterke en vitale dieren, toch hebben ook volwassen dieren wel een schuilhokje nodig om beschutting te zoeken bij slecht weer. 

Als je zowel woerden als vrouwtjes wilt, neem dan twee vrouwtjes per woerd. Je kunt heel goed alleen woerden houden, ze zijn een stuk rustiger dan vrouwtjeseenden. Het zijn intelligente dieren, je kunt ze veel leren. 

Kom gerust langs om ze te bekijken of voor meer advies!
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan