Dierenartsen

Het Hoogendoorn team streeft ernaar alleen maar gezonde dieren te verkopen. Daarom hebben wij met twee dierenartsenpraktijken zeer regelmatig contact. Zij adviseren ons op het gebied van dierverzorging en voeding. Dit gaat ver, wij krijgen onaangekondigde 'controles' van de dierenartsen om beter te worden in wat we doen: de diergezondheid optimaliseren. 
Let op: mochten er onverhoopt (gezondheids)problemen voordoen bij een dier wat u bij ons gekocht heeft, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij hebben veel kennis en indien nodig medicijnen in huis om u hierbij te helpen. Wij lossen het voor u op, in de meeste gevallen kosteloos! Dierenartskosten worden niet door ons vergoed.

 

Pluimveedierenartsenpraktijk West Nederland - drs. ing. Sible Westendorp ( www.kippendokter.nl )
Het Hoogendoorn team heeft met deze dierenarts een intensieve samenwerking. Sible heeft de basisopleiding dierenarts op universitair niveau afgerond en zich verder gespecialiseerd op het gebied van pluimvee. Die specialisme komt voor ons mooi uit, in Stolwijk hebben we veel pluimvee.
Deze dierenarts komt elk kwartaal bij ons langs om ons bedrijf door te nemen en te controleren. Samen met hem wordt de diergezondheid, het dierenwelzijn en de accomodatie van de dieren bekeken en beoordeeld. Zo zorgen wij ervoor dat wij ons steeds verder specialiseren en professionaliseren. Citaat van de dierenarts over ons bedrijf: "Elke keer als ik kom weten jullie mij weer te verrassen met een verbetering/vernieuwing, hoe krijg je het voor elkaar!"
Voor u heeft dit ook zeker voordelen: U kunt zeker zijn van vakkundig advies, ook bij dierziektes. Wij koppelen vaak terug naar Sible om zeker te zijn van juiste diagnose en behandeling. Onze dierverzorgers hebben jaren ervaring en daardoor heel veel kennis, maar twee weten in de meeste gevallen meer dan één. 
In samenwerking met de kippendokter worden regelmatig workshops verzorgd. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op om te informeren naar de eerstvolgende workshop.
 

Dierenkliniek Lopikerwaard ( www.dierenkliniek-lopik-benschop.nl
Met deze dierenarts werken we vooral samen als er dieren gecastreerd moeten worden. Wij zijn erg tevreden met hun service, het is altijd goed verlopen en er worden nette prijzen gerekend. Daarom bevelen wij onze klanten deze dierenarts aan voor een castratie, sterilisatie en andere ingrepen die wij bij Dierenhandel Hoogendoorn niet kunnen uitvoeren. 
Naast deze samenwerkingen verzorgen beide dierenartsen ons de benodigde medicijnen voor dieren. Mocht het nodig zijn kunnen wij deze gebruiken of in overleg met de dierenarts dit bij dieren van klanten toedienen.