Veelgestelde vragen

Ik wil graag dieren kopen, hoe gaat dat in zijn werk?

Doorgaans hebben we tientallen verschillende kippen- en konijnenrassen rondlopen. Er is geen afspraak nodig om langs te komen. Op het moment dat u langskomt, gaan we samen op zoek naar het ras dat voor u het meest geschikt is. We vertellen u graag alles wat u wilt weten over de verzorging, dit advies krijgt u ook op schrift mee. Bij aanschaf controleren we de dieren goed op de gezondheid. We hebben gratis vervoersdozen beschikbaar, hierin kunt u uw dieren veilig mee naar huis nemen. Heeft u weken of jaren later nog vragen? Ons gespecialiseerde team staat voor u klaar!

Wat is de levertijd bij een online bestelling?

Voor elk product geldt dat u het maximaal 2 werkdagen na bestelling in huis hebt, indien voorradig. Heeft u besteld vóór 9.00u? Dan heeft u de producten de volgende werkdag in huis!

Wat worden mijn verzendkosten?

De verzendkosten bedragen € 7,50 voor een totaalbedrag tot de € 45,-. Heeft u een bestelling boven de € 45,-? Dan worden de producten gratis bij u thuisbezorgd! Tenzij anders aangegeven.

Kan ik mijn product retourneren?

U heeft een bedenktijd van 14 dagen om de overeenkomst met betrekking tot de aankoop van uw product te ontbinden. Wanneer u dit aangeeft te willen doen, verstrekken wij u een herroepingsformulier. Daarna heeft u nog eens 14 dagen om het product op te sturen. De kosten van het retourneren van de producten zijn in geval van mankementen of een verkeerd product te hebben ontvangen voor onze rekening. Bij vergissing uwerzijds zijn deze voor uw rekening.

Ik heb een klacht, waar kan ik deze indienen?

Het zou kunnen gebeuren dat u, ondanks al onze inspanningen en zorg om uw bestelling, tóch een klacht over ons bestelproces of over onze producten of dieren wilt indienen. Dan helpen wij u graag verder! Wilt u ons dan mailen naar info@dierenhandelhoogendoorn.nl. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Wat zijn de openingstijden?

Maandag t/m vrijdag
10.00 - 17.30 uur

Zaterdag
8.00 - 17.00 uur

Elke donderdag koopavond
18.00 - 21.00 uur (april t/m augustus)

Zondag
Gesloten

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de feestdagen.

Wat is het bezoekadres?

Dierenhandel Hoogendoorn BV
Benedenkerkseweg 107
2821 LB Stolwijk
Telefoon: 0182-342859

Voor meer informatie over Dierenhandel Hoogendoorn BV verwijzen we u graag naar de Informatie-pagina