20.000m2
dierenpark
Gezonde en sterke
dieren
Voor 9.00u besteld
vandaag verzonden
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Gratis verzending
vanaf € 45,-

Hangoor konijn

Het hangoor konijn is een rustig konijn dat graag aandacht krijgt. Met hun schattige uitstraling is het een ideaal konijn voor kinderen. Dierenhandel Hoogendoor BV, de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland, vertelt u graag meer over het hangoor konijn. Binnen ons assortiment vindt u de dwerg hangoor en Franse hangoor. Ook hebben we konijnen in verschillende kleurcombinaties. Benieuwd? U bent van harte welkom in Stolwijk.

De juiste voeding voor het hangoor konijn

In onze webshop vindt u Conditiekorrel, gemengd konijnenvoer en knaagdiersalade. Allemaal geschikte voeding voor uw konijn. Daarnaast houdt het konijn van hooi wat ze onbeperkt mogen eten. Ook groenvoer zoals sla, komkommer, andijvie en selderie vinden ze heerlijk. Pas hier wel mee op en geef het met mate. Wanneer ze hier te veel van binnenkrijgen, kunnen ze diarree krijgen.

Creëer een fijne leefomgeving

U wilt uw hangoor konijn natuurlijk een fijn onderdak geven. Heeft u al een keuze gemaakt tussen een buiten of binnen verblijf? Wilt u uw konijn buiten houden? Dan is het belangrijk dat u een waterdicht hok koopt met genoeg schaduwplekken. Verschoon het konijnenhok minimaal een keer per week en breng een laagje houtvezel of snippers op de bodem zodat de urine en overig vocht geabsorbeerd kan worden. Ontvangt u graag meer informatie en tips? Neem dan even contact met ons op via 0182-342859.

Bekijk ook eens

lotharinger | kakariki tam | kippenhok