Op voorraad

Dierenhandel Hoogendoorn is hét bedrijf dat u zoekt als u een Leghorn wilt kopen. Deze kippen hebben speciale kleuren en zijn ook nog eens zeer goede leggers. Zelfs in de winter leggen ze eieren. Wij zorgen uitstekend voor onze dieren en daarom loopt u bij ons altijd de deur uit met een gezonde en sterke Leghorn. Zien wij u binnenkort ook terug in onze dierenspeciaalzaak in Stolwijk?

Kippenhokken op maat voor uw Leghorn

Naast dat u bij ons terecht kunt voor de koop van een Leghorn, vindt u bij ons ook een geschikt kippenhok. Ons uitgebreide assortiment kippenhokken vindt u op de website. Uiteraard kunt u ook langskomen in Stolwijk om het gewenste hok met eigen ogen te bekijken. Heeft u specifieke wensen voor uw kippenhok? Dierenhandel Hoogendoorn maakt speciaal voor u een kippenhok op maat.

Kom langs en ontvang persoonlijk advies

Wilt u precies weten hoe u de Leghorn het best kunt verzorgen? Kom langs in onze dierenspeciaalzaak en onze vriendelijke medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies. Hier kunt u meteen de Leghorn bekijken. Heeft u nu al vragen die u graag wilt stellen of wenst u eerst meer informatie te ontvangen voordat u langskomt? U bereikt ons via 0182-342859.

€ 0,00 € 0,00

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Oorsprong: Italië

Kenmerken: De Leghorn wordt in verschillende typen gefokt. Alle typen hebben een landhoenderbouw en zijn gefokt voor de leg. Het verschil zit 'm vooral in de staartdracht. Ook de kam van de hennen valt om, wat het effect van een scheiding geeft.
Eigenschappen: De hennen leggen rond de 200 eieren per jaar, iets wat de Leghorn tot een populair ras maakte. De hennen worden vrijwel nooit broeds, het zijn dus echte nuthoenders. Maar u zult er zeker veel plezier aan beleven, want ze worden zonder moeilijkheden erg tam en komen gerust uit uw hand eten. Vrije uitloop of ren maakt ze ook niet veel uit.

Kleuren: Wit is de standaardkleur van de Leghorn. Deze speciale leghorns, hebben speciale kleuren. Wij hebben zodoende regelmatig leghorns zitten in de kleuren goudpatrijs en zilverpatrijs! Dit zijn prachtige kippen, die ook nog eens uitstekend leggen!

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan