Op voorraad

De Welsumer kip is een levendige kriel, die van oorsprong een Nederlands ras is. Wilt u dit ras aanschaffen voor uw tuin of erf? Kom dan eens langs bij Dierenhandel Hoogendoorn. Bij ons koopt u een sterke en gezonde Welsumer kriel in de kleurslag roodpatrijs. Zien wij u binnenkort ook terug in onze 2 hectare grote dierentuin?

Vind alle benodigdheden voor uw Welsumer kip hier

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen van een Welsumer kip. Maar ook voor alle benodigdheden voor dit kippenras staan wij voor u klaar. Denk hierbij aan een kippenhok (op maat), voeding en ander toebehoren. Als u eerst wilt weten wat u allemaal nodig heeft voordat u een Welsumer kip aanschaft, voorzien wij u graag van deskundig advies.

Bezoek de dierenspeciaalzaak

Wij zien u graag terug in onze dierenhandel, waar u alle kippen en andere dieren met eigen ogen kunt bekijken. Naast de Welsumer krielkip vindt u ook vele andere kippenrassen bij ons. Zo helpen wij u graag aan een Wyandotte kriel, een Zijdehoender kriel of een Sussex kriel. Heeft u nog vragen die u aan ons wilt stellen voordat u langskomt in onze dierenspeciaalzaak? Bel ons op 0182-342859 of vul het contactformulier op de website in.

€ 0,00 € 0,00

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Oorsprong: De Welsumer kriel komt oorspronkelijk uit Nederland.

Kenmerken: Welsumers zijn leuk om te zien. Vooral de haan kan imponerend gedrag vertonen, ondanks zijn geringe formaat.

Eigenschappen: Welsumers zijn levendige hoenders die ook erg goed eieren leggen. Eigenlijk zijn ze te vergelijken met de bekende Barnevelder. Het is een ras dat door de mooie kleurslag, roodpatrijs, een sieraad is voor elke tuin of erf.

Kleuren: De Welsumer kriel is er alleen in de kleurslag roodpatrijs.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan