Klantenaccount

 

Alvast hartelijk welkom bij Dierenhandel Hoogendoorn!

Wist u dat u veel meer uit uw bestedingen bij ons kunt halen? Activeer uw persoonlijke klantenaccount en ontvang vele extra's omdat het Hoogendoorn team u waardeert als klant! Hieronder staan uw belangrijkste voordelen op een rijtje.

 

 Voordelen van uw klantenaccount

  1. Met een klantenaccount profiteert u van kortingsacties. Handig toch? Dan heeft u extra voordeel.
  2. Wij laten het u weten als er acties zijn. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste producten en de genoemde acties? Geef dan uw e-mailadres op bij het aanmelden zodat we u de maandelijkse nieuwsbrief kunnen sturen.
  3. Op het moment dat u dieren en toebehoren aanschaft wordt dit geregistreerd op uw klantenaccount. Dit heeft als voordeel dat wij weten wanneer u wat gekocht heeft, waardoor wij u advies op maat kunnen geven. 
  4. Met uw klantenaccount verdient u spaarpunten. Met deze spaarpunten bouwt u een tegoed op, wat resulteert in een vrij besteedbaar tegoed bij ons in de winkel.

Hoe werkt het?

Bij iedere aankoop krijgt u standaard twee spaarpunten. Elke daarop volgende € 10,- resulteert in de volgende spaarpunt. Daarnaast krijgt u bij aankoop van scharrelmix, hondenvoer en kattenvoer (van het merk Biofood) per bestede euro een spaarpunt! 

 

Activeren is een eitje:

  • 1. Plaats online een bestelling of kom langs in de winkel;

  • 2. Maak een account aan of laat uw registreren;

  • 3. Geef in de (web)winkel aan dat u een klantenaccount heeft en dan zorgt de verkoper ervoor dat de spaarpunten bijgeschreven worden op uw account.

 

 

 Wij zien u graag in de toekomst als nieuwe klant!