Konijnenhok

20.000m2
dierenpark
Gezonde en sterke
dieren
Voor 12.00u besteld
vandaag verzonden
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Gratis verzending
vanaf € 45,-

Bent u op zoek naar een mooi konijnenhok of wilt u een konijnenren kopen? Dan bent u bij Dierenhandel Hoogendoorn aan het juiste adres. Wij verkopen konijnenhokken in allerlei soorten en maten. Onze konijnenhokken zijn van Nederlandse makelij en van zeer hoge kwaliteit. Zelf een konijnenhok maken? Ook dat is mogelijk! Wij beschikken over verschillende bouwpakketten. Heeft u een specifieke wens betreft het konijnenhok? Laat het ons weten! Wij kunnen namelijk ook het konijnenhok op maat maken. Op onze website kunt u een aantal voorbeelden van dit soort maatwerk-projecten bekijken, zodat u een goed beeld krijgt van wat er allemaal mogelijk is.

 

Maatwerk dierenverblijven

 

Een handgemaakte konijnenhok

Onze konijnenhokken zijn door een timmerman met de hand gemaakt. Het hok is voornamelijk van geïmpregneerd grenenhout gemaakt. Op de bodem ligt betonplex zodat er geen vocht in het hout kan trekken. De hokken beschikken over aflopende daken waardoor het water eenvoudig afgevoerd wordt. Daarnaast zijn ze eenvoudig schoon te maken. De hokken zijn er in verschillende prijsklassen waardoor er voor iedereen wel een geschikt hok te vinden is. De verblijven zijn allemaal ruim en groot genoeg om uw konijnen een fijn dak boven het hoofd te bieden.

 

Aanbod konijnenhokken

 

Jarenlang plezier van uw konijnenhok

Wij raden het aan om uw konijnenhok of konijnenren dat u wilt kopen minstens één keer per week schoon te maken. Ook is de plaats van het hok belangrijk: konijnen hebben bijvoorbeeld ’s nachts volledige duisternis nodig. Wees dus voorzichtig met tuinlampen. Ook houden konijnen er niet van om de hele dag in de zon te zitten. Creëer dus schaduwplekken of laat uw konijnen regelmatig binnenlopen. Wilt u een konijnenren of -hok kopen, maar wenst u hier meer over te weten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0182-342859.

 

Contact