20.000m2
dierenpark
Gezonde en sterke
dieren
Voor 9.00u besteld
vandaag verzonden
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Gratis verzending
vanaf € 45,-

Kuikens verzorgen: wat moet u weten?

Wanneer u kuikens als huisdieren wilt houden, is het belangrijk om te weten hoe u ze moet verzorgen. Hier geven wij u graag advies over! Wist u bijvoorbeeld dat de kuikens de eerste twee maanden onder een warmteplaat warm gehouden moeten worden? Daarnaast heeft u verschillende spullen nodig om de kuikens zo goed mogelijk te verzorgen, zoals een verblijf, een voeder- en waterbak en een natuurlijke bodembedekking. Uiteraard is voer ook erg belangrijk. Wij bieden speciaal kuikenvoer aan, maar ook meelwormen en vlokreeftjes. Om uw kuikens gezond te houden, zijn wormmiddel en multivitaminen van belang. Er komt dus veel kijken bij het verzorgen van kuikens, maar wij helpen u graag op weg! Bovenstaande benodigdheden vindt u allemaal in onze webshop.

Welke soort kuikens gaat u verzorgen?

Naast de benodigdheden gaat het natuurlijk om de kuikens zelf. Wij hebben allerlei soorten kuikens met allemaal hun eigen karaktereigenschappen. Zo zijn de Cochin kuikens rustig en zeer geschikt voor kinderen. Ze staan bekend als knuffelkipjes. De Orpington kuikens zijn bolle, sierlijke kippen met ook een rustig karakter. De Australorp kuikens zijn voornamelijk zwart van kleur, zwaargebouwd en leggen veel eieren. Wilt u al onze soorten kuikens bekijken? Kom dan eens langs bij onze dierenhandel.

Neem contact op voor meer informatie

Kuikens verzorgen vergt redelijk wat tijd en investeringen, maar u krijgt er wel wat voor terug. Weet u niet precies welke kuikens u wilt kopen of welk voer u ze moet geven? Neem dan contact met ons voor meer informatie of kom langs! Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons op 0182-342859 of mail naar info@dierenhandelhoogendoorn.nl. Heeft u nog spullen nodig voor de verzorging van de kuikens? Bestel ze in onze webshop.