20.000m2
dierenpark
Gezonde en sterke
dieren
Voor 9.00u besteld
vandaag verzonden
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Gratis verzending
vanaf € 45,-

Lotharinger

De Lotharinger is na de Vlaamse Reus het grootste ras. Het is een prachtig konijn met een leuke zwart-witte vacht. Dit ras komt oorspronkelijk uit de streek Lotharingen, vandaar de naam. Het is een rustig konijn en een geliefd konijn bij gezinnen. Bij Dierenhandel Hoogendoorn kunt u zowel voor de kleine als grote Lotharinger terecht. De konijnen in het echt komen bekijken? Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in Stolwijk.

Een konijnenhok voor uw Lotharinger

Natuurlijk wilt u uw konijn een fijn onderdak bieden. Koopt u het hok als bouwpakket of als geheel? Of wilt u het konijnenhok op maat laten maken? Alles is mogelijk! Het hout wat wij meestal gebruiken is grenen. Een ideaal materiaal voor binnen- en buitenverblijven. Vergeet u ook niet om de bijhorende producten zoals voeding en drinkflessen aan te schaffen? U vindt het allemaal in onze webshop. Kunt u iets niet vinden of heeft u een vraag over een product? Laat het ons weten! Wij helpen u graag verder.

Een Lotharinger, Papillon, Vlaamse Reus of Zilvervos?

Naast de Lotharinger vindt u vele andere konijnsoorten in ons assortiment. Wij geven u graag meer informatie over de eigenschappen van elk konijn. Interesse? Neem dan even contact met ons op via 0182-342859. Ook voor andere vragen zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer.

Bekijk ook eens

kakariki tam | kippenhok | kippenren