Mega volière Maasdam

SKU
voliere_maasdam
Op voorraad

Ren in twee delen

Afmetingen:
1600x800cm

€ 0,00 € 0,00

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

 

Deze prachtige volière heeft een oppervlakte van maar liefst 800 cm x 1600 cm en een hoogte van 400 cm. Hier verblijven momenteel kippen in, maar vanwege het grote formaat is dit dierenverblijf ook zeer geschikt voor andere diersoorten als fazanten en hokko's.

De uitloop ren heeft twee compartimenten. Zo kunnen de dieren zowel links als rechts gehuisvest worden en krijgt het gras de kans om te groeien!

 

Doordat wij zelf ervaring hebben met allerlei diersoorten weten we waar we over praten en waar we op moeten letten met de bouw en ontwikkeling van dierverblijven. Een grote meerwaarde bij de realisatie van uw wensen!
Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan geheel vrijblijven contact op met ons, dat kan door te bellen naar 0182-342859 (vraagt u even naar Herbert, hij is degene die deze projecten begeleidt) of mail naar herbert@dierenhandelhoogendoorn.nl.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan