Dierverblijf Wateringen

SKU
Dierverblijf Wateringen
Op voorraad

Multifunctioneel dierverblijf van douglashout, voor huisvesting van kippen, geiten, alpaca's en duiven.

€ 0,00 € 0,00

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Dit project omvatte het plaatsen van een multifunctioneel dierverblijf van douglashout. Hierin worden op termijn kippen, geiten, alpaca’s en duiven gehuisvest. Voor de geiten hebben wij ook een klimtoestel geplaatst.

Tevens hebben wij voor deze klant 80 strekkende meter hekwerk geplaatst in het water voor de huisvesting van siereenden. In de vijver hebben wij een drijvende vlonder gerealiseerd waar de eenden op kunnen rusten en broeden. Omdat de waterstand behoorlijk wisselt ligt deze vlonder middels RVS beugels verankerd aan twee palen. Zo blijft hij wel op z’n plek liggen maar kan hij niet wegdrijven. Wij hebben alles voor de verblijven van tevoren prefab gefabriceerd waardoor wij het geheel in slecht 2 weken tijd hebben kunnen plaatsen!

Interesse?
Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met ons, dat kan door te bellen naar 0182-342859 (vraagt u even naar Herbert, hij is degene die deze projecten begeleidt) of mail naar herbert@dierenhandelhoogendoorn.nl.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan