Groot dierverblijf voor meerdere diersoorten

SKU
1000
Op voorraad

Voor meerdere diersoorten

Afmetingen: 
1200x500cm

€ 0,00 € 0,00

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Dit lijkt één verblijf, maar dat is het niet. Het overdekte gedeelte bestaat uit 9 verblijven van 250x120cm en 1 berging van 250x120cm.

De totale maat is 12 bij 5 meter. De ren aan de voorzijde is voor alle dieren toegankelijk, de klant kan dus elke dag een ander diersoort in de ren laten lopen. De ren is voorzien van een sluis, waardoor ontsnappen voor de dieren vrijwel onmogelijk is.
De overdekte verblijven zijn geheel voorzien van straatwerk, ratten en andere roofdieren krijgen zo geen kans om dit verblijf binnen te dringen. De bodem van de ren is ook in zijn geheel voorzien van draadmatten, ook hier maken roofdieren geen kans. 
Hieronder een impressie van de bouw, van tekening tot eindresultaat. De dieren die hier een thuis hebben gekregen zijn o.a.:
- Hokko's
- Diverse fazantensoorten
- Tragopanen
- Kippen
- Eekhoorns
- Parkietachtigen

In totaal hebben we hier 8 dagen aan gewerkt, met een prachtig eindresultaat. Een zeer tevreden klant, ruime verblijven voor de dieren en een tevreden opdrachtgever maakt dit project geslaagd.
Doordat wij zelf ervaring hebben met allerlei diersoorten weten we waar we over praten en waar we op moeten letten met de bouw en ontwikkeling van dierverblijven. Een grote meerwaarde bij de realisatie van uw wensen!

Interesse?
Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan geheel vrijblijven contact op met ons, dat kan door te bellen naar 0182-342859 (vraagt u even naar Herbert, hij is degene die deze projecten begeleidt) of mail naar herbert@dierenhandelhoogendoorn.nl.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan