Op voorraad

De Mandarijn eend is perfect voor liefhebbers met een kleine vijver. Deze eend heeft een bijzondere uitstraling en wordt vanwege zijn kleur vaak gehouden als siervogel. Wilt u ook uw vijver voorzien van de Mandarijn eend? Ga langs bij Dierenhandel Hoogendoorn.

 

Kom alles te weten over de verzorging

De Mandarijneend is zeer eenvoudig te onderhouden. Wel is het belangrijk om het water in de vijver waarin ze zwemmen goed schoon te houden. Beplant de vijver met enkele heesters en de eenden voelen zich helemaal op hun gemak! 

 

Bezoek onze dierenhandel in Stolwijk

Dierenhandel Hoogendoorn is hét adres om uw Mandarijneenden aan te schaffen. Komt u binnenkort ook langs in Stolwijk? Hier vindt u een gratis dierentuin van 2 hectare! Naast de Mandarijneend hebben we ook vele andere eenden, zoals de Bergeend, de Brilduiker en de Gele fluiteend. Al onze watervogels zwemmen in de watervogeltuin.

€ 0,00 € 0,00

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers
De Mandarijneend is de meest verkochte siereend ooit. En terecht! Het is namelijk een sieraad voor op uw vijver. Mandarijneenden zijn erg gemakkelijk te houden. Bijna het gehele jaar is de eend op kleur. Alleen van juni tot september is het mannetje iets minder mooi en lijkt hij op het vrouwtje. Begint u met eenden? Dan mag de Mandarijneend zeker niet ontbreken! Ideaal voor mensen die beginnen met eenden en dus nog weinig ervaring hebben!
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan