20.000m2
dierenpark
Gezonde en sterke
dieren
Voor 9.00u besteld
vandaag verzonden
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Gratis verzending
vanaf € 45,-

Taling

Een blauwvleugeltaling, Chili taling, Marmertaling of de Zomertaling: er zijn ontzettend veel taling soorten. Dierenhandel Hoogendoorn vertelt u graag alles over de soorten eenden zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Mogen wij u binnenkort in Stolwijk verwelkomen? Ons enthousiaste team leidt u graag rond door onze speciaalzaak van maar liefst 2 hectare groot.

Welke taling is het meest geschikt voor u?

Omdat er veel verschillende soorten taling eenden zijn, vindt u hieronder per soort een korte beschrijving zodat u een duidelijk beeld krijgt.

  • Blauwvleugel taling dit is een prachtige taling. Zeker het mannetje is tijdens het broedseizoen adembenemend mooi door de vele kleuren op zijn kop. Een kleinere vijver met veel beplanting is de favoriete omgeving van deze eend.
  • Braziliaanse taling deze Zuid-Amerikaanse taling houdt niet van lage temperaturen. Zeker wanneer het onder de -15 graden komt, is het verstandig om de eenden binnen te laten. Deze taling houdt ervan om met de pootjes op de grond van de vijver te kunnen staan.
  • Chili taling dit ras is verwant aan de Wintertaling. Wij raden het u dan ook niet aan om deze twee soorten bij elkaar te huisvesten. De Chili taling is een rustige eend dat weinig lawaai maakt.
  • Kaneeltaling deze eend is verwant met de Blauwvleugeltaling en kan het niet goed vinden met zijn verwantgenoot. Deze prachtige eend is een echte eyecatcher voor uw vijver.
  • Kaapse taling dit is een eend met een rode snavel en heeft een pittig karakter. Zelfs eenden die groter zijn dan hen, durven ze aan te vallen.
  • Marmertaling deze eend dankt zijn naam aan de marmerachtige tekening op zijn verenkleed. Het is een zachtaardige eend en houdt van fluiten.
  • Winter taling dit is een van de kleinste eenden soorten die er bestaan. Zeker voor beginners zijn deze eenden aan te raden. Wel is het verstandig om meerdere Wintertalingen aan te schaffen wat voor een prachtig gezicht én gehoor zorgt.
  • Zomer taling deze eend leeft enkel in de zomer in Nederland. In de winter trekt deze eend het liefst naar warmere continenten zoals Afrika. De eend neemt genoegen met een kleine vijver en trekt graag met andere eenden op.

Heeft u een keuze kunnen maken?

Nu u weet welke taling soorten wij kunnen leveren, zijn wij erg benieuwd naar uw keuze! Ontvangt u graag meer informatie of heeft u een vraag? Wij zijn te bereiken via 0182-342859 of kom even langs bij onze dierenspeciaalzaak in Stolwijk!

Bekijk ook eens

hangoor konijn | lotharinger | kakariki tam