Timothy Kruidenhooi

SKU
kruidenhooi
Op voorraad

Inhoud: 600 gram
Keuze uit: 
  - Kamille & Paardenbloem
  - Echinacea & Wortel

Kruidenhooi geschikt voor konijnen en knaagdieren. Dit hooi is ideaal voor konijnen die wat kilo’s kwijt moeten en konijnen met nierproblemen.

€ 3,99 € 3,76
-
+

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Voor konijnen is het noodzakelijk om onbeperkt toegang te hebben tot hooi. Hierdoor blijft het verteringstelsel in beweging en kunnen de darmen voldoende voedingstoffen opnemen. De ruwe celstoffen vanuit hooi zijn zeer belangrijk voor voldoende energie. Door hooisoorten (van verschillende grasrassen) en kruiden (kuidenhooi) af te wisselen krijgen konijnen meer variatie in voedingstoffen.

Het Timothee hooi heeft een hoger ruwe celstof gehalte, een lager eiwitgehalte en een lager calciumgehalte in vergelijking met standaard hooi. Hierdoor kan dit hooi ook gegeven worden aan konijnen die wat kilo’s kwijt moeten en konijnen met nierproblemen. De nieren worden door een lager eiwitgehalte minder belast. Timothee is harder en ruwer van structuur. Deze structuur bevordert hierdoor ook de tandslijtage.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan