Anti Bloedluis Drinkmix

SKU
Anti Bloedluis Drinkmix
Op voorraad

Ook wel bekend als Herbal Drinkmix, effectief en natuurlijk middel tegen bloedluis. De kip produceert een natuurlijk eiwit dat niet verteerbaar is voor de bloedluis. Daarnaast maakt extra Vitamine C minder stress gevoelig.

Keuze uit:
- 100ml
- 250ml
- 500ml

€ 12,95 € 10,70
-
+

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Bloedluizen of mijten houden zich voornamelijk schuil in de naden en kieren van het kippenhok. Ze mijt voedt zich ’s nachts met het bloed van uw kippen. De kippen worden minder actief door bloedafname en onrustige nachten, dat kan na verloop van tijd fataal worden. Anti Bloedluis Drinkmix is een effectief natuurlijk en veilig middel tegen kippenluis dat aan het drinkwater wordt toegevoegd.

Wat is Anti Bloedluis Drinkmix?
Anti Bloedluis Drinkmix stimuleert het immuunsysteem van uw kippen zodanig dat er een eiwit geproduceerd wordt dat niet verteerbaar is voor de bloedluis. Het bloed van de bloedluis stolt door het opnemen van het bloed van de vogel. Daarnaast zorgt Anti Bloedluis Drinkmix ervoor dat de vogel minder stress gevoelig is.

Dosering:
10ml per liter drinkwater, 2 dagen per week toedienen. Bij luisuitbraak: gedurende 5-7 dagen achter elkaar toedienen.

Samenstelling:
Magnesiumchloride, glycerine, natriumchloride, planten- en kruidenmix van Rosa canina, Echinacea purpurea, Origanum vulgare en Ginseng, mengsel van aromatische
stoffen, 3a300 vitamine C.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan