Thermometer Check Up

SKU
100512
Op voorraad

Temperatuurbereik: 32 t/m 42 graden Celsius.

Speciale prijs € 19,90 € 16,45 Normale prijs € 24,95
-
+

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Zeer nauwkeurige broedthermometer met een digitaal LCD display met af te lezen waarde per 0,1 graad. Geeft dus een waarde aan van 1 cijfer achter de komma. Nauwkeurigheid binnen 0,1 graad Celsius wat overeenkomt met de nauwkeurigheid van een digitale koortsthermometer.

De thermometer heeft een schakelaar waarbij u kunt kiezen tussen een temperatuur in Fahrenheit of in Celsius.

Het temperatuurbereik van deze thermometer ligt tussen 32-42 graden Celsius. Beneden of boven deze waarden geeft de thermometer geen temperatuur aan. Het beperkte temperatuursbereik maakt deze thermometer extra nauwkeurig!

De sensor van deze thermometer reageert zeer snel en geeft direct temperatuurswijzigingen door. De 50 cm lange voeler maakt het mogelijk om de thermometer buiten op de broedmachine te monteren. De voeler kan het beste op een vaste plaats in de broedmachine worden gemonteerd. Bij een motorbroeder is de plaats minder belangrijk maar het beste blijft vlak bij de eieren. Bij een vlakbroeder moet u de voeler op hoogte van de bovenkant van de eieren houden.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan