Black Soldier Fly larven

SKU
bsf
Op voorraad

Inhoud: 2,5L & 5L

Een voedzame traktatie voor uw kippen, eenden, watervogels, reptielen en andere insecteneters. De larven geven een extra boost van calcium en eiwitten.

 

€ 12,95 € 10,70
-
+

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Deze Black Soldier Fly Larvae levert evenveel of zelfs betere groeiprestaties dan meelwormen! Kippen zijn dol op deze larven. BSF kunnen met de hand worden gevoerd of op de grond worden verspreid om uw kippen te laten pikken. Door ze deze larven te geven, weet u dat ze en voedzame traktatie krijgen die hoger is in eiwitten en calcium.

 

Deze gedroogde larven bevatten meer dan 40% ruw eiwit. Omdat kippenveren ongeveer 90% eiwit bevatten, zal het verhogen van het eiwit van uw kippen tijdens de rui helpen bij de groei van veren. Kippen met een tekort aan eiwitten kunnen ook aan hun eigen veren plukken in een poging om de eiwitten te krijgen die ze nodig hebben, dus het is belangrijk om hun eiwitten op optimale niveaus te houden.

 

In de winter, wanneer sneeuw de grond bedekt en insecten moeilijker te foerageren zijn voor uw kippen en eenden, kunt u overwegen onze BSF Larvae te gebruiken als een extra eiwitbron. Tijdens de legperiode geven larven een extra boost van calcium, wat helpt bij het bouwen van sterke eierschalen. Ze zijn ook geweldig om te gebruiken als traktatie voor je vogels of om ze 's nachts de kippenren in te lokken.

 

Dosering: Voeg 15% toe aan gewoon kippenvoer voor uw kippen om de beste resultaten te bereiken.

Gegarandeerde analyse: Eiwit: 41,8%, Vet: 30%, Calcium: 4%, Fosfor: 67%, Vocht: 9%, CrudeFiber: 4,5%.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan