Gemengd graan

SKU
Gemengd graan
Op voorraad

Inhoud: 2,5 of 5 liter

Vanaf € 3,50 € 2,89
-
+

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Scharrelgraan is een aanvullende voeding voor vele soorten volwassen pluimvee. Dit gemengd graan bevat geen gerst of andere scherpe zaden zoals haver of boekweit en is daarom ook geschikt als bijvoeding voor fazanten, pauwen, eenden, en andere watervogels en sierhoenders. Dit gemengd graan is gemaakt met gebroken mais en bevat naast tarwe en milo ook gestreepte zonnepitten.
-Rijk gevarieerd mengsels van hele en gebroken zaden
-Aanvullende voeding voor volwassen kippen. 
-Stimuleert het natuurlijke scharrelgedrag. 
-Bevat veel natuurlijke vitamine E, goed voor glanzende veren.
-met zonnebloempitten 
-100% plantaardig 

Voeradvies: Scharrelgraan is geen volledige voeding. Dit product is bedoeld om maximaal een kwart bij te voeren als aanvulling op volledig voer zoals legkorrels, legmeel of boerderijmix. Verstrek Scharrelgraan bij voorkeur aan het eind van de dag, zodat de kippen met volle kroppen de nacht in gaan. Indien mogelijk strooien in het buitenverblijf om het natuurlijk scharrelgedrag te bevorderen. Om kippen hun (harde) voeding optimaal te laten verteren is het aan te bevelen om maagkiezel onbeperkt ter beschikking.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan