Kuiken opfokkorrel

SKU
Kuiken opfokkorrel
Op voorraad

Inhoud: 2,5 of 5 liter

Vanaf € 4,99 € 4,12
-
+

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Kuikenkorrel is een volledige voeding voor opgroeiende kuikens. Dit voer heeft een optimale korrelgrootte (Ø 2 mm) waardoor zowel jonge als oudere kuikens van grote rassen en van krielkippen er tot de laatste korrel van opnemen. De homogeen samengestelde korrels voorkomen selectief eten en zorgen ervoor dat de kuikens alle belangrijke voedingsstoffen in de juiste verhouding binnen krijgen. Waar voer voor productiekuikens zich richt op snelle groei van vlees is de samenstelling van Kuikenkorrel gericht op een gelijkmatige natuurlijke groei van de kuikens. Kuikenkorrel is te verstrekken vanaf de eerste dag tot het eerste ei, legrijp. 
-Bevordert een gelijkmatige natuurlijke groei 
-Voorkomt selectief eten 
-Volledige voeding voor opgroeiende kuikens 
-Geschikt voor jonge en oude kuikens 

Verstrek de eerste 24 uur na het uitkomen van de kuikens nog geen voeder, wel water. Het is beter dat de kuikens eerst leven van de voedselvoorraad die zij vanuit het ei hebben meegekregen. De eerste dagen bij kuikens van krielen eventueel de korrels fijn maken. Tot circa 12 weken leeftijd kunt u de kuikens opgroeikorrel onbeperkt aanbieden. Vanaf 12 weken tot legrijp is het beter om Kuiken opgroeikorrels gerantsoeneerd aan te bieden. Zodra de hennen beginnen te leggen kunt u overschakelen op legmeel of Scharrel-Legkorrel.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan