Scharrel-legkorrel

SKU
Scharrel-legkorrel
Op voorraad

Inhoud: 2,5 of 5 liter

€ 3,50 € 2,89
-
+

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Scharrel-Legkorrels is een volledige voeding voor uw kippen. Scharrel-Legkorrels is samengesteld uit een rijke variatie grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Scharrel-Legkorrels heeft een optimale korrelgrootte (Ø 3mm) waardoor zowel grote rassen als krielkippen er tot de laatste kruimel van opnemen. De homogeen samengestelde korrels voorkomen selectief eten en zorgen ervoor dat uw kippen alle belangrijke voedingsstoffen in de juiste verhouding binnen krijgen. De uitgebalanceerde samenstelling stelt het welzijn van de kippen voorop en biedt de hennen alle noodzakelijke voedingstoffen voor het leggen van smakelijke eieren met een prachtige okergele dooierkleur. Het legt niet de nadruk op een intensieve leg, maar stelt het welzijn van de kippen voorop waardoor deze met een natuurlijke regelmaat een ei leggen. 

Korrels hebben als voordeel boven meel of gemengd voer dat kippen er niet selectief van kunnen eten. Legkorrels zijn een volledige voeding voor volwassen kippen. Deze voeding kan onbeperkt beschikbaar worden gesteld aan leggende kippen.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan