Drijvend eendenvoer 15kg

SKU
233267
Op voorraad

Volledige drijvende korrel met hoog eiwitgehalte, geschikt voor alle op het water etende watervogels.


Eiwitgehalte: 
30%

Inhoud: 15kg

€ 35,00 € 28,93
-
+

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Heeft u een watervogel zoals een eend, gans of zwaan in uw vijver? Dan is het erg belangrijk dat u uw dieren de juiste voeding heeft. Zo blijven uw watervogels gezond. Dit drijvend eendenvoer is geschikt voor soorten die een hoger eiwitgehalte nodig hebben, de korrels bevatten namelijk 30% ruw eiwit. De speciale productiemethode zorgt ervoor dat de korrel lange tijd heel blijft op het water, zo gaat er weinig voer verloren. Het hoge eiwit gehalte is ideaal voor de soorten die dit in hun natuurlijke omgeving ook opnemen. Daarnaast kan de korrel worden gebruikt in de ruitijd en in de broed- en opfokperiode om extra hoogwaardig eiwit te verstrekken.

Eendenvoer kopen
Dit drijvende eendenvoer is geschikt voor alle op het water etende watervogels. U koopt bij ons een zak van 15 kg met volledig drijvende korrels. Wilt u dit eendenvoer kopen? Dit doet u heel eenvoudig online. Wij zorgen er dan weer voor dat het product snel bij u thuis geleverd wordt.

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan