Kooi- en kennelreiniger 950ml

SKU
Kennelreiniger
Op voorraad

Inhoud: 950ml

Krachtige reiniger voor kennels, hokken en kooien. Verkrijgbaar als concentraat of gebruiksklare spray.

€ 11,50 € 9,50
-
+

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Het hok, de kooi, de reismand, de volière of een andere plek waar je huisdier verblijft, moet regelmatig grondig schoongemaakt worden. Met behulp van deze reiniger ben je snel klaar.

Kooi-en kennel reiniger 950 ml is een krachtig reinigingsproduct op basis van natuurlijke, biologisch afbreekbare grondstoffen (onder andere pijnboomolie). Het product garandeert een goede reinigende én ontvettende werking en is ideaal voor het schoonmaken van kennels, hokken, vogelkooien en reismanden, maar ook van drink-, eet- of afvalbakken. Het laat een frisse geur na.

 

Gebruiksaanwijzing concentraat:

Veeg eerst zoveel mogelijk grove, losse resten van organisch afval en uitwerpselen weg. Vervolgens vermeng je 50 tot 200 milliliter concentraat met 10 liter water. Maak de te reinigen oppervlakken goed nat met het mengsel en laat eventueel even intrekken. Vervolgens kun je het met een doek, borstel of spons afnemen en moet je het goed naspoelen met water.

 

Gebruiksaanwijzing gebruiksklare spray:

Veeg eerst zoveel mogelijk grove, losse resten van organisch afval en uitwerpselen weg. Besproei de vuile oppervlakken tot deze goed bevochtigd zijn en laat dit even intrekken. Vervolgens kun je het met een doek, borstel of spons afnemen en moet je het goed naspoelen met water.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan